DesignerPlus

Jij hebt een passie én talent. Jouw talent moet gedeeld worden! Daarom stellen we verschillende interieurproducten en materialen voor inkoopprijzen beschikbaar. Zo kun jij je eigen lijn opzetten of je eigen shop vullen. En serieus, dit hoeft écht niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. En het is ook nog hartstikke leuk!

Producten

Je bent al uniek met je eigen stijl, laat dit anderen ook zijn! Bereik meer met je dessins door deze aan te bieden op een groot scala aan producten en materialen. Dus verras je klant met een uniek sierkussen, bedlinnen, textielposter en meer.

Bestellen

Om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken is er een 'stappenplan' beschikbaar. Hierin wordt omschreven hoe producten besteld kunnen worden, hoe collecties kunnen worden samengesteld en wat de voorwaardes zeggen.

Designer

Zelf behang ontwerpen en laten printen via Motiflow? Dit doet Cindy sinds juli 2019, met succes!
"Vanaf dat moment werd May and Fay voor mij meer dan een hobby." Lees haar inspirerende verhaal en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Inloggen

Ben je geregistreerd als DesignerPlus, dan kun je via onderstaande link inloggen. Lukt het inloggen niet? Waarschijnlijk helpt het om je uit te loggen op motiflow.com.

Registreren

Ben jij al wel een 'Motiflow designer', maar heb je nog geen toegang tot alle producten en materialen tegen inkoopprijs? Meld je dan aan via onderstaande link en registreer je als DesignerPlus.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

+31 88 0223 291

Havelandeweg 2, Dokkum in Nederland

info@motiflow.com