Home Dessin afgekeurd? Zo los je het op!

Is je dessin afgekeurd? Don't worry!

Er zijn verschillende redenen waarom een dessin afgekeurd kan zijn. Wij lichten alle redenen graag toe mét natuurlijk een uitleg hoe je het design kan aanpassen.

Dé Illustrator manier

Ontwerpen kun je als designer als geen ander, maar hoe maak je van je ontwerp een dessin zonder 'afkeuring'? Probeer deze manier.

Wist je dat...

privé patronen niet standaard worden gecontroleerd, maar dit op aanvraag natuurlijk wel kan? Als je niet helemaal zeker bent of het design helemaal goed is, controleren wij deze graag voor je. Geef je ons een seintje?

Fletse kleuren

Zijn de kleuren van je dessin fletser of 'anders' als je ze bedoeld hebt? Dit is vervelend maar heel gemakkelijk op te lossen!

Wist je dat...

een nog goed te keuren dessin nog niet voor anderen te bestellen is, maar jij als designer zelf wel aan de slag kunt? Het controleren van een publiekelijk dessin kan een aantal dagen duren, maar meestal gebeurt het binnen één werkdag. Tot die tijd kun jij als designer dus gewoon bestellen.

'Witte' lijn om het design

Wij noemen het een pixellijn of transparante lijn. Het is een 'lijn' die er voor zorgt dat je dessin niet helemaal goed aansluit. Een vervelende lijn dus, die wat aandacht nodig heeft.

Wist je dat...

een aangepast dessin niet een afgekeurd dessin kan vervangen? Heb je het design aangepast, dan moet je deze dus weer opnieuw uploaden als dessin.

Tips voor het opslaan

Je design optimaal opslaan? We hebben vier tips voor het beste resultaat.