Home Behang

Het unieke behang wat je zoek!

Ben je op zoek naar behang met een trendy print? Een bepaalde kleur? Of waan je jezelf in een tropische sfeer met een mooie palmprint aan je muur? Bij Motiflow vind je het behang dat je zoekt!

Eenvoudig aan te brengen, schoon te maken én brandveilig

Ons vliesbehang (200 gram) is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder 'gedoe'. Het behang maak je makkelijk schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Dit type behang is brandvertragend en geschikt voor zowel grote als kleinere oppervlakken. Breng de behangstroken aan op een met behanglijm ingesmeerde muur, welke geschikt is voor vliesbehang.

Stroken op maat vanaf: € 4,99
Standaard rol: € 49,99

Fire resistente wallpaper easy clean wallpaper

Bij Motiflow betaal en krijg je alleen wat je echt gebruik.

Dus geen verspilling!

Custom roll

Bestel precies wat je nodig hebt. Zo voorkom je onnodige verspillingen en betaal je precies voor wat je gebruikt! De breedte van de behangstroken is 53 centimeter. De hoogte van elke strook is gebaseerd op de hoogte van jouw muur, inclusief een overloop van 20 cm.

Wallpaper-custom-roll

vanaf € 4,99

Standard roll

De breedte van één standaard rol is 53 cm bij 10 meter lang. Past dit formaat niet bij de grootte van jouw ruimte? Kies dan voor onze op maat gemaakte rol. Zo ontvang je exact de hoeveelheid behang die je nodig hebt.

wallpaper-standard-roll

Standard roll € 49,99

Bestel gemakkelijk online!

Vind je favoriete behang

Je hebt keuze uit meer dan 15.000 geweldige dessins! Er is altijd een die bij je past!

Bewaar toffe dessins

Bewaar je favoriete designs in je eigen account. Zo heb je direct inspiratie bij de hand voor toekomstige projecten.

Bestel alleen wat je nodig hebt

Voor de kleinste of allergrootste oppervlakken. Geef je maten door en je krijgt exact de hoeveelheid die jij nodig hebt.

Ga jij voor uniek?

Ook te gek voor kinderen!

Tover de kinderkamer om  in een paradijs! Een cool autobehang, wolken voor een toekomstige piloot, voetballen of tennisrackets voor de sportliefhebber. Bij Motiflow vind je kleurrijke en trendy designs voor al jouw wensen!

Tip van ons: ga er lekker voor zitten en bekijk samen met jouw kinderen alle geweldige designs. Het zal je misschien verbazen welk ontwerp ze kiezen of leuk vinden. 

Behanglijm

Een hoogwaardige behanglijm is erg belangrijk voor het beste resultaat. Er zijn zoveel verschillende behanglijmen, welke moet je kiezen? Wij raden Perfax Roll-on voor vliesbehang aan. Per behang-strook smeer je de muur in met lijm en plak je vervolgens de strook op de muur.

Nog meer tips voor het beste resultaat:

> Zorg voor een vlakke ondergrond.
> Verwijder alle resten van het oude behang.
> Reinig en ontvet geverfde muren.
> Is de muur absorberend? Gebruik dan eerst een primer.
> Verwijder lijmresten direct met schoon water.