Home Textielsoorten

Vind je favoriete stof

Elk design is beschikbaar op elk textielsoort

Elk dessin geschikt voor textiel

Online stoffen bestellen een ingewikkelde klus? Niet bij Motiflow! Wij maken het je makkelijk met een selectie van de beste stoffen van de hoogste kwaliteit. Dus ben je aan het brainstormen over een creatief doe-het-zelf-project en heb je kleurrijke stof nodig? Hier vind je de stof die je zoekt!

Je hebt toegang tot meer dan 15.000 geweldige Motiflow-dessins. De designers voegen dagelijks nieuwe dessins toe. Zo is er altijd een dessin dat bij je past! Kies jouw favoriete dessin en creëer daarmee jouw eigen unieke stof.

Milieuvriendelijk

Mooie en eerlijke materialen vormen onze basis. Al onze stoffen worden in Europa geproduceerd. Omdat we het milieu en de toekomst van onze planeet erg belangrijk vinden, gebruiken we alleen niet-giftige, milieuvriendelijke inkten en de meest geavanceerde printtechnieken.

Onze textielsoorten

Cotton Basic

Een natuurlijke hoogwaardige 100% katoen met een sterke en stabiele reputatie (138 gram). Deze stof is erg geschikt voor quilten, kleding, woondecoratie, bedlinnen en tassen. Cotton Basic is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

50 cm: € 7,99 per meter
100 cm: € 14,99 per meter
150 cm: € 19,99 per meter

Wasvoorschrift: je kunt jouw stof wassen in de wasmachine op een fijne was, op maximaal 40 ℃. We raden aan om de droger niet te gebruiken. Wil je de stof toch graag in de droger? Stel je droger dan in op een zo laag mogelijke temperatuur. Mocht het nodig zijn, strijk je de stof met standaardinstellingen, met de bedrukte zijde naar beneden voor het beste resultaat.

Cotton basic
cotton basic

Cotton Satin

Een 100% premium katoen met een glanzend oppervlak en een strakke structuur (100 gram). Deze stof is perfect voor bedlinnen, voeringkleding, tassen, blouses, rokken, sjaals, woonaccessoires en zijdeachtige accessoires. Cotton Satin is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

50 cm: € 8,99 per meter
100 cm: € 16,99 per meter
150 cm: € 23,99 per meter

Wasvoorschrift: je kunt jouw stof wassen in de wasmachine op een fijne was, met een maximum van 40 ℃. We raden aan om de droger niet te gebruiken. Kun je dat toch niet laten? Kies dan voor een zo laag mogelijke temperatuur. Als strijken nodig is, strijk de stof dan op standaardinstellingen en met de bedrukte zijde naar beneden.

Cotten satin
Cotton satin

Poly Outdoor

Onze Poly Outdoor is een lichtgewicht polyester met een ongelooflijk hoge kleurintensiteit (225 gram)! Zoals je ziet, is de stof waterbestendig. Perfect voor het maken van kussens voor op een terras, een tafelversiering voor dat eerste etentje buiten, een zitzak of voor die stoere plantentassen! De breedtes waarin je Poly Outdoor bestelt, zijn:

50 cm: € 8,99 per meter
100 cm: € 16,99 per meter
150 cm: € 23,99 per meter

Wasvoorschrift: je kunt deze stof wassen in de wasmachine op een fijne was, op maximaal 40 ℃. We raden af om de droger te gebruiken. Wil je de stof toch in de droger doen? Stel je droger dan in op een zo laag mogelijke temperatuur. Mocht strijken nodig zijn, strijk je de stof dan met standaardinstellingen, met de bedrukte zijde naar beneden voor het beste resultaat.

waterafstotende stof

Poly outdoor
Poly outdoor

"We introduceren alleen nieuwe stoffen als we 200% tevreden zijn. Ze moeten aan al onze kwaliteitsnormen voldoen. Vertrouw ons, het is het wachten waard ...”

Save your favorite print in your profile

De dessins van Motiflow bieden jou echt iets unieks: niemand zal exact hetzelfde item van dezelfde stof en print maken. Bij Motiflow heb je de keuze uit meer dan 15.000 verschillende dessins. Dus als je op zoek bent naar een leuke bloemenprint, iets met ijsberen, goudvissen of zelfs raketten... Je vindt altijd de print die je zoekt! Al onze prints zijn bedrukbaar op alle stoffen die we aanbieden. Jij kiest, wij printen.

"Sla je favoriete print op in je profiel.
Zo heb je ze altijd bij de hand voor toekomstige projecten en inspiratie.
"

Waarom Motiflow?

Bestel per vierkante meter

Je bestelt jouw stoffen vanaf 50 cm bij 1 meter. On demand printen, is duurzaam printen. We printen alleen wat je nodig hebt. Op deze manier hebben we geen grote voorraden stof en gaan we verspilling tegen.

Uniek en persoonlijk

On demand printen zorgt ervoor dat jouw ontwerp uniek blijft. De kans dat iemand exact dezelfde stof bestelt is minimaal. Zo blijft jouw creatie bijzonder en persoonlijk!

Hoogwaardige textielen

Al onze textielsoorten zijn getest op wasbaarheid, krimpen en duurzaamheid. We gebruiken alleen stoffen van de hoogste kwaliteit, die aan al onze kwaliteitsnormen voldoen.