Home Onze partners

Onze partners

Motiflow dealers maken interieurproducten met de leukste patronen van ontwerpers. Digitaal geprint in Nederland en speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Helemaal enthousiast over 1 van onze duizenden patronen? Bestel dit patroon dan bij 1 van onze dealers op vele verschillende producten. Van behang, stof en sticker tot dekbed, sierkussen en akoestisch paneel.

Laat je inspireren door de patroon keuze van de dealer zelf of laat je eigen gekozen patroon printen op een product naar keuze. Kun je het patroon niet vinden bij de dealer? Stuur ze dan gewoon een berichtje en zij printen het voor je! Nieuwsgierig naar alle producten? Hier vind je ze op een rijtje.

Your Favourite Stuff

Unique living items met uiteenlopende interieurproducten voorzien van hippe en trendy patronen waar je blij van wordt! Met andere woorden: "your favourite stuff”

Marketing Shelfie

Een volledige collectie gebaseerd op de laatste decotrends én keuze uit alle Motiflow dessins op vele interieurproducten: dát is Marketing Shelfie.

Dutch Sprinkles

Dutch Sprinkles maakt ‘sprinkles’ voor jouw interieur: mooie items waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur restyled. Je kunt kiezen uit een kleine collectie Motiflow patronen op klokken en muurcirkels.

Love This Art

Hippe zitzakken, muurdecoratie, kussens en dekbedovertrekken voor kids. Kies uit álle Motiflow patronen en creëer zelf een uniek woonitem! Samen met Love This Art richt je de woon- en kinderkamer in met jouw favoriete prints.