Home Onze partners

Onze partners

Wat is een Motiflow-partner?

We vinden het belangrijk dat designers een podium krijgen om hun creaties te laten zien aan de wereld. Daarom kun je via Motiflow je eigen patronen uploaden en deze laten printen. Maar wij willen jullie nog veel meer mooie kansen bieden! Hoe gaaf is het als jullie patronen nog véél verder reiken dan alleen het Motiflow-platform?

Daarom zijn wij op zoek naar partijen en mooie merken om mee te koppelen, partners dus! Zodat jullie patronen op verschillende producten kunnen worden aangeboden aan consumenten. Op die manier krijgt jouw patroon een groter bereik, kan iedereen zijn favoriete patroon in huis halen én kun jij uiteindelijk meer verdienen met je patroon! Hier lees je meer over onze eerste partner(s). 

WE MAQE

We Maqe is onze launching partner! Vanaf haar gloednieuwe web shop verkoopt Sophie 'pattern based interior products', mét Motiflow-prints. Van textielposters tot sierkussens. Hoe dat eruit ziet?

Over Sophie

Sophie Accardi is eind 2017 begonnen met het oprichten van Lifestylemerk We Maqe. Daarvoor heeft ze onder andere bij VT Wonen en Wehkamp gewerkt. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan op interieurgebied. En zo werd het tijd om zelf een web shop te beginnen! Op haar Instagram zie je meteen dat ze écht oog heeft voor wat bij elkaar past.

De designer onder de aandacht brengen

De designer staat ook bij We Maqe voorop. Zo kun je per designer shoppen en lees je in Meet the designer meer over de ontwerpers. Verder werkt Sophie veel samen met interieurstylisten en bloggers. Zo brengt ze op een toffe manier de producten en de Motiflow-designers onder de aandacht! Zie bijvoorbeeld deze toffe foto die blogger Dirks Dotter maakte van de zitzak met het patroon van Motiflow-designer Dorrith.rem

DUTCH SPRINKLES

Dutch Sprinkles maakt klokken waar je blij van wordt. Klokken in stylish verantwoorde kleuren, prints en foto’s. Je stelt je klok zelf samen!

Helemaal zelf samen te stellen

Je kan de klokken op de website van Dutch Sprinkles website helemaal zelf samenstellen: je kiest een design (misschien wel jouw patroon?), bepaalt de kleur van de rand en styled dit af met één van de vijf wijzerkleuren. Helemaal passend bij jouw interieur!

Ligt jouw klok al in de winkel?

Dutch Sprinkles brengt de klokken ook onder de aandacht bij resellers. Het kan dus zomaar zo zijn dat een klok met jouw patroon in één van deze winkels ligt (zie verkooppunten!). Ook deed ze onlangs een leuk winactie waarbij je een klok kon winnen met het patroon van jouw favoriete designer. Zit jij er de volgende keer ook tussen? 😉