Home Onze partners

Onze partners

Motiflow dealers maken interieurproducten met de leukste patronen van ontwerpers. Digitaal geprint in Nederland en speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Helemaal enthousiast over 1 van onze duizenden patronen? Bestel dit patroon dan bij 1 van onze dealers op vele verschillende producten. Van behang, stof en sticker tot dekbed, sierkussen en akoestisch paneel.

Laat je inspireren door de patroon keuze van de dealer zelf of laat je eigen gekozen patroon printen op een product naar keuze. Kun je het patroon niet vinden bij de dealer? Stuur ze dan gewoon een berichtje en zij printen het voor je! Nieuwsgierig naar alle producten? Hier vind je ze op een rijtje.

Your favourite stuff

Unique living items met uiteenlopende interieurproducten voorzien van hippe en trendy patronen waar je blij van wordt! Met andere woorden: "your favourite stuff”

Dutch Sprinkles

Dutch Sprinkles maakt ‘sprinkles’ voor jouw interieur: mooie items waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur restyled. Je kunt kiezen uit een kleine collectie Motiflow patronen op klokken en muurcirkels.

We Maqe

Met een echte interieur goeroe als ondernemer heeft We Maqe gevoel voor styling , concept en trends. Laat je niet alleen inspireren door prachtige patroon / product combinaties, ook de stylings tips en blogs zijn de moeite waard.