Home Design Designer-event

Designer-event

De eerste editie

Dit jaar vind de landelijke intocht van Sinterklaas plaats in Dokkum. En ja, ook Motiflow zit hier gevestigd! Daarom willen we het sinterklaasfeest combineren met een designer-event op vrijdag 10 november, iets waar wij al heel lang van dromen. Met een rondleiding door de printfabriek waar wij onze stoffen, cadeaupapier en behang printen, een bezoek aan het Sinterklaashuis, inspirerende lezingen en natuurlijk héél veel gezelligheid!

Ontmoet elkaar!

Velen hebben elkaar misschien al 'gezien' en geliked op Instagram.. maar hoe leuk is het om elkaar in het echt te ontmoeten? 😉

Onze samenwerking met jou als designer vinden we super belangrijk. Helaas hebben we nog niet iedereen mogen ontmoeten terwijl we het persoonlijk contact juist zo toejuichen. Daarom grijpen we dit event ook aan om met elkaar kennis te maken. Niet alleen zodat wij de mensen achter de patronen beter leren kennen, maar ook zodat jullie als collega-designers elkaar kunnen ontmoeten, sparren, kletsen, ideeën uitwisselen en noem maar op! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in.

Feestje

Kortom, we maken er gewoon een super leuke dag van met z'n allen! Met een feestelijk Sinterklaastintje.. De lunch wordt verzorgd, er staat een hapje en een drankje klaar en de deelname is gratis! Het evenement vindt plaats op vrijdag 10 november en duurt ongeveer van 10:00 tot 17:00. 

Mystery Guest onthuld...

Wie zal ons opwachten in het Sinterklaashuis?

Sinterklaaspapier collectioneur Madelein Duijvestijn 

Madelein Duijvestijn, bekend van de Wereld Draaid Door, zal ons opwachten in het Sinterklaashuis en gaat een hele gave lezing geven over de geschiedenis van sinterklaas cadeaupapier. Madelein spaart al sinds 1970 (!) sinterklaaspapier. Haar collectie omvat inmiddels ruim 4700 verschillende inpakpapieren, die in kleur, dessin en afbeeldingen duidelijke de tijdgeest weerspiegelen.

Madelein zal jullie meenemen in de geschiedenis van het Sinterklaas patroon. Ze gaat ons inspireren met prachtige, leuke, grappige en soms vreemde Sinterklaas dessins! Speciaal voor jullie als designers maakte Madelein deze lezing. 

Doet deze naam nog geen belletje rinkelen? Bekijk dan even onderstaande filmpjes..  

Uitslag Sinterklaaswedstrijd

De Sinterklaaswedstrijd is in volle gang. Straks mag er massaal gestemd worden op een selectie Sinterklaaspatronen.. wij zijn benieuwd!

Wie zou het winnende patroon hebben gemaakt? Tijdens het designer-event zal de winnaar feestelijk onthuld worden met hapjes, drankjes, pepernoten en confetti!

 

Dagindeling

Wat staat er op de planning...

Ontvangst

Op vrijdag 10 november om 10:00 ben je van harte welkom in het Motiflow HQ in Dokkum! 

Rondleiding

Natuurlijk zijn jullie super benieuwd naar de 'printfabriek'. Nu is het dan eindelijk zo ver.. Hopelijk worden jullie net zo wild van onze printers als Madelein!

Lezing

We hebben een leuke inspirerende lezing gemaakt met leuke ideeën over hoe je het maximale uit je Motiflow-shop kunt halen. 

 

 

Lunch

Natuurlijk wordt de lunch verzorgd. De mogelijkheid om eens met je collega-designers te kletsen en te sparren! De lunch staat om 12:30 gepland.

Lezing

In het Sinterklaashuis van Dokkum hoopt Sinterklaaspapier collectioneur Madelein Duijvestijn je te mogen meenemen in de wereld van Sinterklaas cadeaupapier. 

Uitslag Sinterklaaswedstrijd

Na weken van spanning is het moment eindelijk daar! De winnaar wordt bekendgemaakt.. en uiteraard; met een Sinterklaastintje!

Expositie Sinterklaas

Als winnaar zul jij onderdeel worden van de sinterklaasexpositie in Dokkum. Natuurlijk hebben we deze dag ook de tijd om deze expositie over de geschiedenis van Sinterklaas te bekijken.

De Borrel

En niet te vergeten: de borrel! Rond 16:00 willen we graag met z'n allen proosten. En natuurlijk is er daarna nog genoeg tijd om met mensen te spreken.. 

De ideeënbox

Ook Rensina, Melissa en Babette van het Motiflow blogteam zullen aanwezig. "We zijn vooral heel erg benieuwd naar jullie ideeën!" Stel ze vragen en ga samen sparren.

Ja, ik ben erbij!

We hebben een beperkt aantal plaatsen voor het event. Geef je dus snel op, want op = op! Opgeven kan tot 3 november. Het evenement is gratis en vindt plaats in Dokkum. Wil je carpoolen of heb je nog wat plekken over op de achterbank? Vul dit dan ook in, dan proberen wij de 'carpoolers' bij elkaar te brengen! Een stuk makkelijker en vooral.. veel gezelliger!

You may also like