Home Private – print je eigen design

Drie opties

Geld verdienen met jouw ontwerp? Op www.motiflow.com kun je jouw eigen patroon uploaden, mits je een btw-nummer en IBAN hebt. Je moet hiervoor dus wel ingeschreven staan bij de KvK. Bij ons staat de designer voorop. Wij willen jou namelijk zoveel mogelijk mooie kansen bieden om geld te verdienen met jouw design! Tijdens het uploaden van je patroon kun je in stap 3 kiezen of je het patroon privé wilt houden (voor jezelf), openbaar op Motiflow wilt zetten of dat je het wilt aanbieden via derden. Wij lichten deze keuzes hier graag kort toe. Klik op een keuze voor meer info.

Private

Oftewel privé. De naam zegt het al: kies je hiervoor dan zal jouw patroon alleen voor jou zichtbaar zijn. Alleen jij kunt jouw patroon bestellen op stof, cadeaupapier en behang. Bestel je iets met je eigen patroon? Dan krijg je standaard 10% korting. 

Public on Motiflow

Kies je voor deze optie? Dan kan iédereen jouw patroon bestellen op stof, cadeaupapier en behang! Bestelt iemand iets met jouw patroon? Dan krijg jij 10% fee over het totaalbedrag (excl. BTW) in je account. Dit bedrag wordt maandelijks uitbetaald. 

Third parties

Oftewel derden. Jouw patroon zal niet alleen zichtbaar zijn op Motiflow, maar wordt ook beschikbaar gesteld voor andere leuke partijen en mooie merken. Zo heb je een nog groter bereik! Net als via Motiflow zul jij ook hiervoor over elk verkocht product met jouw patroon een 10% fee ontvangen.

Je kiest voor Private
wanneer alleen jij het patroon mag bestellen op stof, behang en cadeaupapier

Je kiest voor Public on Motiflow
wanneer je geld wilt verdienen via Motiflow.com

Je kiest voor Third parties
wanneer je geld wilt verdienen via Motiflow.com én aangesloten partijen

Alleen voor jou!

Upload jij een patroon die je op privé zet, zal het patroon ook echt 100% privé zijn! Alleen jij kan je patroon bestellen op stof, cadeaupapier en behang. Dit betekent dat jij je eigen lijn/merk op kan zetten zonder dat anderen jouw patroon kunnen bestellen. Maar denk ook aan de kindertekening van je nichtje gedrukt op stof of behang. Of maak inpakpapier met het design van de trouwkaart van je beste vriendin om het cadeau mee in te pakken.

Waarom kiezen mensen private?

Eigen lijn of merk

De private optie wordt onder andere vaak gebruikt door designers en illustratoren die hun eigen patronen willen laten printen op stof, behang of cadeaupapier om er vervolgens hun eigen lijn van te maken. Zo hebben ze de verkoop in eigen hand en kunnen ze er bijvoorbeeld kussens van maken en zo hun eigen kussen lijn gaan verkopen. Motiflow zal nooit kenbaar maken dat jouw producten zijn gemaakt van Motiflow-materialen, tenzij je dat leuk vindt en ons vermeld op bijvoorbeeld social. Dit kan natuurlijk weer helpen bij meer verkoop van jouw producten! Omdat ze jouw patroon namelijk toch niet bij ons kunnen bestellen op stof (hij staat immers op private), zullen ze het bij jou moeten kopen.

studiomaas

Gepersonaliseerde cadeaus

Wat ook leuk is, is om bijvoorbeeld het design van een trouwkaart van je beste vriendin in te scannen en deze te laten printen op cadeaupapier. Pak er het huwelijkscadeautje mee in en je hebt een super origineel cadeau! Je bestelt al een rolletje cadeaupapier voor 4,99. En als je iets bestelt met je eigen design, krijg je ook nog eens 10% korting. 

Amazing giftwrap ideas

Nog even alles op een rijtje.

Alleen voor jou

Als je kiest voor private zullen je patronen alleen voor jou beschikbaar zijn. Anderen kunnen jou patroon niet bestellen en ook Motiflow kan jou patroon niet gebruiken voor marketing doeleinden of andere toepassingen.

Controle patronen

Private patronen controleren wij niet. Wij gaan er vanuit dat private patronen goed worden geüpload, zoals de uploader dit bedoeld heeft. Hoe jij hem in je preview zit, is hoe hij geprint wordt. Natuurlijk is een controle wel mogelijk. Zou jij graag je privé-patroon of afbeelding willen laten controleren, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we er even naar!

Jouw rechten

Jij bent en blijft altijd eigenaar van jouw design, welke optie je ook kiest. Deze rechten zullen nooit van jou worden afgenomen. Ten alle tijden kun jij je patroon verwijderen, maar ook een andere status zoals public on Motiflow of third parties meegeven. Je zit dus nooit vast aan je eerste keuze!

 

Motiflow rechten

Omdat jij je patroon niet openbaar hebt staan zullen wij jouw patroon ook nooit 'gebruiken'. Wij zullen nooit kenbaar maken dat jij je patroon bij Motiflow hebt geprint en wij zullen jouw patroon ook niet zonder te vragen delen op social media. Ook mogen wij jouw patroon niet gebruiken voor andere marketingdoeleinden zoals beurzen, drukwerk en stalenboekjes. 

Korting op je bestelling

Jij krijgt 10% korting wanneer jij je eigen patroon besteld op stof, behang of cadeaupapier. Dit geldt voor alle drie opties.

Fee

Omdat jij je patroon niet aanbiedt aan anderen, kun je ook geen fee ontvangen. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen je graag.

Bel ons

+31 88 0223 291

Bezoek ons

Havelandeweg 2, Dokkum in Nederland

Email ons

info@motiflow.com