Home Retro Trendmagazine Retro: laat je inspireren!

Trendmagazine Retro: laat je inspireren!

Bij Motiflow hebben we een hele duidelijke missie: design, interieur en trend duurzaam bij elkaar brengen, met de designer op een oversized voetstuk. Dat voetstuk zie je hier, in de vorm van het allereerste Trendmagazine! More is more, ook als het gaat om retro, dé trend van dit moment. 

trendmagazine retro

Genoeg van het beeldscherm?

Dat snappen we maar al te goed. Vraag hier het Trendmagazine retro op papier aan, dan ligt ‘ie binnenkort bij jou op de deurmat. Die wil je!

trendmagazine retro
trendmagazine retro

Breng patronen tot leven met de mock-up tool 

Scrol door de patronen van Motiflow en je krijgt een instant feel good gevoel van al die creatieve en vrolijke creaties! Maar hoe wordt zo’n design nou eigenlijk geprint op een product? Daar hebben wij iets op bedacht!

Ontdek het met de mock-up tool
De mock-up tool laat zien hoe een patroon eruit ziet op een product. Onze allereerste tool bevat de contour van een sierkussen die op de juiste schaal is gemaakt. Leg 'm over de patronen in het Trendmagazine heen en zie hoe het patroon shinen op een sierkussen. Ta-da!

De mock-up tool ontvang je gratis bij het allereerste Trendmagazine, editie Retro. Ieder kwartaal brengen we een nieuw Trendmagazine én mock-up tool uit. Verzamel ze allemaal! 

Wist je dat je de mock-up tool ook gewoon op je beeldscherm kunt leggen? Try it out! 

Nog geen Trendmagazine Retro? Download het magazine hier als pdf of vraag ‘m gratis op papier (én met mock-up tool) aan. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren!

Let’s go retro! In deze editie van het Trendmagazine delen we de mooiste patronen, productideeën en combinaties met je. Combineer vintage meubels met natuurlijke materialen en kleurrijke prints. Wat dacht je van een akoestisch paneel in jouw favoriete retro print? Maar er is meer moois. Van vloerkleden en (tuin)kussens tot een totale tafelsetting: ideeën en toepassingen genoeg! 

In deze retro editie maken we bovendien kennis met designer Julie Coste van Bloomart Gallery. Ze staat bekend om haar rijk gedetailleerde botanische designs, Oosterse tinten en gave retro-patronen met kleuren van nu. Onder meer het patroon op het akoestische paneel in dit magazine is van haar hand. Hoe ze dit aanpakt en waar ze haar inspiratie uit haalt, lees je in het interview.

De patronen van Julie en die van heel veel andere Motiflow-designers vind je verspreid door het magazine.
Nieuwsgierig geworden? Download het Trendmagazine Retro, ga er lekker voor zitten en laat je inspireren! 

Ben jij designer?

Wil jij onze designer community versterken en ook shinen in de volgende edities van ons Trendmagazine? Meld je gratis aan en upload jouw designs!

Ben jij reseller?

Word je helemaal enthousiast van (interieur)producten met daarop gave patronen? Meld je aan als partner en verras je klant met meer dan 15.000+ unieke designs!

You may also like